Szakrendelések

. Szakrendelések

szakrendelesek

ÁDÁM EGÉSZSÉGHÁZ

Szakrendelések rövid leírása:

Ultrahang:

A vizsgálat átlag 20  percet vesz igénybe. Az ultrahang-képalkotó vizsgálat hanghullámokat használ  a test belsejéből készült képek készítéséhez. A test belső szerveinek, fájdalmának, duzzanatának és fertőzésének okait diagnosztizálják ennek a segítségével. A szívbetegségek diagnosztizálására, és a szívroham utáni értékelésre szintén használják az ultrahang vizsgálatot.üzem

Az ultrahang vizsgálatot hatékonyan használható pajzsmirigy és  hasi belső szervek és  emlők és női nemi szervek,  valamint izmok és ízületek, valamint erek és nyirokcsomó ellenőrzésére.

Nagyon fontos a has, a medence belső szerveinek képalkotásos vizsgálata, mivel a szűréssel a betegségek megelőzhetők. Az ultrahangvizsgálata speciális orvosi képesítést igényel.

 

szakterületeink

Rheumatológia:

A mozgásszervi panaszok miatt a betegek ízületekein kívüli szalagok és inak és izmok megterheléséből eredő károsodásokat vizsgáljuk.

Üzemorvosi rendelés (=Foglalkozás-orvostan):

Az egészségügyi foglalkozás- üzemorvosi vizsgálatot is végzünk.

Fogyókúrás tanfolyam:

Ingyenesen készítünk állapot-felmérést, amely alapján ételeket és táplálkozási tanácsokat  is adunk.

Gasztroenterológia:

Az emésztőrendszer (nyelőcső, gyomor, belek, máj, hasnyálmirigy, epehólyag) betegségeit vizsgálja.

Belgyógyászat:

A belgyógyász integrálja az általános orvosi gyakorlat szintjén a többi  szakterületet a megelőzést és gyógyítást és rehabilitációt. Napjainkban  a belgyógyászatnak is megvannak a külön szakterületei: ilyenek többek között a gyomor- és bélrendszeri betegségekkel foglalkozó gasztroenterológia,  cukorbetegséggel foglalkozó diabetológia, a belső elváltozású mirigyekkel foglalkozó  endokrinológia és a szív- és érrendszeri megbetegedésekkel foglakozó kardiológia. A szakorvosaink konzultálnak a betegeinkkel.

Pszichiátria:

A lelki betegségek diagnosztizálásával és a kezelésével foglalkozik, az orvostudománynak egy ága.
Pszichiáter szakorvossal való beszélgetés során elsősorban az aktuális tünetek, panaszok, élethelyzeti nehézségek kerülnek megfogalmazásra, majd fontos áttekinteni az előzményeket, volt-e már szükség korábban az élete során pszichiátriai kezelésre, járt-e már pszichológusnál, vett-e már részt csoportos vagy egyéni pszichoterápián és ezekre miért került sor. A beszélgetés fontos része a családi körülmények, gyermekkori események feltárása is. A diagnózisalkotáshoz tartozik az egyéb betegségek ismerete, a már korábban elvégzett orvosi vizsgálatok, ezért ha ilyenek vannak, mindenképpen ezek birtokában érkezzen az első vizsgálatra, valamint fontos tudni a jelenleg szedett gyógyszerek nevét és pontos dózisát, ennek hiányában nagyon nehéz megfelelő javaslatot adni a további kezelés tekintetében. Ha szükséges akkor a pszichiáter is további orvosi- vagy laborvizsgálatokat javasolhat illetve megbeszélik a további kezelés mikéntjét, gyógyszeres kezelés javasolt-e vagy inkább pszichoterápiás megközelítés illetve szükséges-e hozzátartozó bevonása a terápiás folyamatba. Lehet a probléma olyan súlyosságú, hogy inkább pszichiátriai osztályos kezelés a javasolt, illetve lehet a betegség olyan természetű, amely más orvos kollégák szakmai kompetenciájába tartozik inkább.

 

Az Érd Ádám utcai épület teljes körű külső és belső akadálymentesítéssel rendelkezik.

Szakrendelések - Szeretettel várjuk pácienseinket.

 

Betegségek:    https://www.hazipatika.com/betegsegek_a_z

 

Hívhat bennünket az alábbi telefonszámon:

06 20 390 3442