Képgaléria

Ádám Egészségház Érd

KÉPGALÉRIA

 

képgaléria     

 

képgaléria       

Szakrendelések - Képgaléria

Ultrahang diagnosztika

képgaléria           

Ultrahang vizsgálat

egy képalkotó eljárás, ami a különböző sűrűségű szöveteken áthaladó és visszaverődő hanghullámok segítségével betekintést enged a testnek a belsejébe. A megjelenő kép alapján felállítja a diagnózist a radiológus szakorvos és ez mostanában nagyon elterjedt vizsgálati módszer, mert nem jelent kockázatot, sem kellemetlenséget a beteg számára.

 

Gasztroenterológia

képgaléria

                          Gasztroentorológiai vizsgálatok

az emésztőtraktus (= azon szervek, amik az étel továbbításában vesznek részt, a nyelés, az emésztés és az ürítés) eltérő működésének a megfelelő kivizsgálásához nyújtanak segítséget.

 

Érvizsgálat

képgaléria

Érrendszer

Világszerte a vezető halálokok között vannak a szív- és érrendszeri betegségek, Magyarországon ezek ma a második leggyakoribb halálokot jelentik.

 

Belgyógyászat

Belgyógyászati vizsgálat

A belgyógyász feladata, hogy a bizonytalan tünetekkel rendelkező beteg kivizsgálását megkezdje és a diagnózis felállítása után elkezdje a gyógykezelését vagy a megfelelő szakrendelésre küldje.

 

Neurológia

Neurológia vizsgálat

A neurológus orvos az idegrendszeri panaszok okait vizsgálja ki és a betegségeit gyógyítja. Ha műtéti beavatkozás kell, akkor a neurológus elküldi a pácienst egy idegsebészhez.

 

Pszichiáter

Pszichiáter

az orvos, akinek  pszichiátriai szakképesítése van. A pszichiáter ha szükséges akkor  gyógyszert is tud írni, de csak akkor ad gyógyszert, amennyiben az nagyon szükséges. Elsősorban pszichoterápiás módszerrel igyekszik gyógyítani a lelki betegségeket ő is, ugyanúgy mint a pszichológus.

 

Reumatológia

Reumatológia

a mozgásszervi betegségekkel foglalkozik. Reumatológiai betegség: az ízületi kopás, az úgynevezett  gyulladásos ízületi megbetegedés, a csontritkulás kezelése  és a gerinc fájdalmas állapota is.

 

Üzemorvosi rendelés

belgyógyász

Üzemorvos

a munkavállalók egészségének a megőrzésében fontos szerepet játszik és az üzemorvosi vizsgálatokat kötelező elvégezni meghatározott időközönként. A 89/1995. (VII. 14.) Korm. rendelet a foglalkozás-egészségügyi szolgálatról meghatározza az üzemorvosi vizsgálatok szabályait.

 

Gyógytorna

Gyógytorna

bizonyos mozgásszervi panaszokat és sérüléseket hatékonyan lehet gyógyítani. Általában a legtöbb ember szívesebben jár a fizikoterápiás kezelésekre, mint a gyógytornára. Hosszú időn keresztül a leghatékonyabb kezelési mód a gyógytorna a különböző mozgásszervi panaszok esetére.


Gyógymasszázs

Gyógymasszázs

Csak gyógytornász vagy gyógymasszőr végzi. Ez javasolt a következőkre: általános közérzet javítás, keringés- és nyirokrendszeri állapot frissítés, stresszoldás, ortopédiai és reumatológiai megbetegedések kezelése. Az orvosi gyógymasszázs legfontosabb területei a svédmasszázs és a nyirokmasszázs és a reflexzóna masszázs.

 

Hívhat bennünket az alábbi telefonszámon:

06 30 297 3538

Gyógymasszázs:     https://www.hazipatika.com/napi_egeszseg/orvosnal/cikkek/a_gyogymasszazs_elettani_hatasai/20161025161851